195/50 R15 82H 3PMSF - Keisti

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Kategorija : Lengvųjų visiems sezonams
F C 72 dB
4.5 /5 (9 atsiliepimai)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 129,99

Charakteristikos

Markė Uniroyal
Modelis Allseasonexpert
Matmenys 195/50 R15 82H
Savybės 3PMSF
Europos įvertinimas
F C 72 dB
Kategorija
Lengvųjų visiems sezonams
Atsiliepimai
4.5 /5 (9 atsiliepimai)

Aprašymas

Su savo Allseasonexpert 195/50 R15 82H (3PMSF) padanga, gamintojas Uniroyal pristato našią padangą, derinančią saugumą ir komfortą visomis aplinkybėmis. Ši padanga skirta naudoti lietingomis sąlygomis ir garantuoja puikų kelio laikymąsi. Taip pat labai patikima ant sniego.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

Komfortas

Komfortas
Sukurtas teikti nuoseklų ir vienodą nusidėvėjimą, šis padangos modelis turi kryptinį profilį, kuris buvo sukurtas sportiniams automobiliams. Suteikdamas komfortą ir tylą veikimo metu visomis aplinkybėmis, jis garantuos nepriekaištingą našumą vairavimo ir sukibimo požiūriu, ypač dideliu greičiu.

Naudojimo ir naudojimosi kaina

Naudojimo ir naudojimosi kaina
Norėdami kiek įmanoma labiau sumažinti išlaidas, pasirinkite visų sezonų padangų rinkinį, kuris sutaupys jums pinigų, nereikės pirkti ir laikyti atskirų vasaros ir žiemos rinkinių. Taip pat reikėtų atsižvelgti, kad jei per metus nuvažiuojate mažiau nei 10 000 km, padangų keitimas kiekvieną sezoną nebus pelningas, nes po 5 ar 6 metų jos taps putlios, ir jas reikės pakeisti, net jei jų nusidėvėjimas yra vidutinis. Laimei, dėl jų gumos, atsparios abrazyjai ir nusidėvėjimui, AllSeasonExport padangos užtikrins optimalų našumą visus metus.

Prijungimas

Prijungimas
Vis daugiau Europos šalių reikalauja privalomo žieminės padangos montavimo. Bet ką daryti, jei vairuojate mašiną, jei gyvenate vietovėje su santykinai šiltu klimatu, arba tiesiog jei nepakankamai dažnai vairuojate, kad pateisintumėte sezoninį padangų keitimą? Mūsų AllSeasonExpert padangos turi tiek M + S indeksus, tiek kalnų / sniego simbolius, todėl jos laikomos žieminėmis padangomis, net jei jos skirtos naudoti 4 sezonams.

Aquaplaningas

Aquaplaningas
Sukonstruotas atlaikyti aplaningui, kai vairuojate lietuje, padangos AllSeasonExpert yra su kryptiniu profiliu. Dėka jos plačios ilgagretės griovėlio, ji užtikrina vandens ir tirpstančio sniego nutekėjimą, taip suteikdama jums geresnį vairavimo komfortą drėgnuose paviršiuose.
LiveChat
Whatsapp Messenger