215/55 R16 97V XL, 3PMSF - Keisti

Nokian Seasonproof 215/55 R16 97V XL, 3PMSF

Kategorija : Lengvųjų visiems sezonams
C B A 69 dB
4.0 /5 (124 atsiliepimai)
Nokian Seasonproof 215/55 R16 97V XL, 3PMSF
Nokian 215/55 R16 97V XL
69
Nokian Seasonproof 215/55 R16 97V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 169,59

Charakteristikos

Markė Nokian
Modelis Seasonproof
Matmenys 215/55 R16 97V
Pakeisti šį dydį
Savybės XL, 3PMSF
Europos įvertinimas
C B A 69 dB
Kategorija
Lengvųjų visiems sezonams
Atsiliepimai
4.0 /5 (124 atsiliepimai)

Aprašymas

Rodantis labai gerą patvarumą, optimalų našumą ir mažą sukimosi pasipriešinimą, siekiant būti ekonomiškam kuro atžvilgiu ir aplinkai nekenksmingam, Nokian Seasonproof padangos užtikrina vairuotojui puikų saugumą visus metus, ypač snieguotose keliuose ir lietingomis sąlygomis.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

Pažangus traukimas ir kontrolė

Pažangus traukimas ir kontrolė
Pasinaudodamas nauja protektoriaus juosta ir centrine zona, susieta su protektoriaus blokais, jis užtikrina pagerėjusias vasaros savybes, taip pat stabdymą sausoje ar drėgnoje kelio dangoje, trumpesnius stabdymo atstumus, didesnį saugumą posūkiuose dėka optimalios traukos ir pažangaus valdymo bei optimalias savybes nepriklausomai nuo oro sąlygų.

Geresnis sukibimas ant sniego

Geresnis sukibimas ant sniego
Šis žieminis padangos modelis, turintis sniego kabliukus tarp protektoriaus blokų, užtikrina galingą sukibimą ir stabilų vairavimo pojūtį.
Efektyviai prilipdami prie snieguotų paviršių, kai pagreitėjate ar stabdote, kabliukai padidina saugumą tiek sniege, tiek bet kokioje kitoje minkštoje dangos rūšyje.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Derinant tris inovatyvias technines savybes, susijusias su lamelių konstrukcija, protektoriaus juosta ir guminio mišinio, Season Sense koncepcija leidžia pasiekti visus metus trunkančią našumą ir didžiausią saugumą sniege ir lietuje. Mes pagaminome pritaikytas daugiafunkcines lameles ir kryptines skulptūras, o naujoji „visų sezonų“ protektoriaus juostos griovė gali nutekėti vandenį ir purvą, tuo tarpu naujasis silicio turtingas gumos mišinys suteikia puikią ilgaamžiškumą, gerą sukibimą su drėgnu paviršiumi ir mažą sukimosi pasipriešinimą, todėl jį lengva naudoti drėgname ir purvotame paviršiuje.

Padangos nusidėvėjimo indikatorius

Padangos nusidėvėjimo indikatorius
Pasinaudodamas dėvėjimosi indikatoriumi (DSI), kuris leidžia vairuotojui žinoti, kada jis turi pakeisti savo padangą, Nokian Seasonproof užtikrina saugų žiemos vairavimą. Dėvėjimosi indikatorius rodo likusį protektoriaus gylį milimetrais, skaičiai išnyksta, kai padanga dėvisi. Norint užtikrinti visišką saugumą žiemą, rato gylis turėtų būti idealiai nuo 4 iki 5 milimetrų, o kai sniego pusnies simbolis išnyksta, laikas pakeisti padangą saugiam vairavimui.
LiveChat
Whatsapp Messenger