235/50 R19 99V 3PMSF - Keisti

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategorija : Visureigių visiems sezonams
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 atsiliepimai)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 180,48

Charakteristikos

Markė Nokian
Modelis Seasonproof SUV
Matmenys 235/50 R19 99V
Pakeisti šį dydį
Savybės 3PMSF
Europos įvertinimas
C B A 69 dB
Kategorija
Visureigių visiems sezonams
Atsiliepimai
4.0 /5 (26 atsiliepimai)

Aprašymas

Puiki sprendimas vairuotojams, kurie nenori reguliariai keisti savo padangų, Nokian Seasonproof SUV yra optimalus visomis metų dienomis ir suteikia didelį saugumą.
Patikimas snieguotomis ir purvotomis dienomis, suteikiantis nepriekaištingą našumą ir labai atpalaiduojantį vairavimą vasarą, šis visų sezonų padangas yra ilgaamžis.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Nokian inovacija "Season Sense" integruoja tris technines pažangas, siekiant optimizuoti padangų našumą: specifinį sluoksniavimo metodą, kryptinį protektoriaus raštą ir pažangią gumos formulę. Šios savybės leidžia padidinti prisitaikymą ir saugumą ant sniego ir drėgnų paviršių. Nokian sukūrė daugiafunkcinį sluoksniavimą ir orientuotą protektoriaus raštą, atitinkantį šiuos poreikius. Naujų "visų sezonų" nutekėjimo kanalų dizainas skatina vandens ir purvo šalinimą, o silicio pridėjimas prie gumos mišinio užtikrina didelį ilgaamžiškumą, optimalų sukibimą su drėgnais paviršiais ir mažesnį riedėjimo atsparumą.

Vasaros našumas ir saugumas žiemą

Vasaros našumas ir saugumas žiemą
Perdirbtas padangos protektoriaus dizainas optimizuoja našumą vasaros sezonui. Pastebimos reikšmingos pagerėjimai dėl stabdymo ant drėgno ir sauso kelio, dėka specialiai suprojektuotų įpjautų, kurios mažina reikalingą sustojimo atstumą ir didina saugumą posūkiuose, suteikdamos daugiau sukibimo ir kontrolės. Be to, sniegui skirti elementai, esantys tarp protektoriaus sekcijų, užtikrina geresnį sukibimą su sniegu, tiek stabdant, tiek spartinant, ir didina saugumą vairuojant ant šviežio sniego ar įvairių minkštų paviršių.

Stabilumas ir valdomumas įvairiems SUV naudojimui

Stabilumas ir valdomumas įvairiems SUV naudojimui
Nokian Seasonproof SUV petiesios sritys buvo specialiai pritaikytos naudojimui sportiniuose visureigiuose (SUV).
Blokų palaikymas ant protektoriaus užtikrina stabilumą, o centrinė zona, su individualiais protektoriaus blokais ir lamelizacija, suteikia optimalų našumą, nepriklausomai nuo oro sąlygų.
Vairuotojams tai reiškia stabilumo jausmą kelyje, taip pat tikslų valdymą ant lietaus ar žiemos metu apsnigtų kelių.

Padangos nusidėvėjimo indikatorius

Padangos nusidėvėjimo indikatorius
Nokian Seasonproof SUV padanga yra aprūpinta sistema, kuri įspėja vairuotoją apie būtinybę pakeisti padangas. Ši sistema, vadinama Nusidėvėjimo indikatoriumi, rodo likusio gumos gylį milimetrais, o skaičiai palaipsniui išnyksta, kai padanga prastėja. Norint užtikrinti saugumą žiemos sezonu, rekomenduojama, kad padangos grioveliai būtų nuo 4 iki 5 milimetrų. Kol padanga išlaiko bent 4 milimetrus griovelių, sniego pusnies piktograma lieka matoma. Kai ši piktograma tampa nematoma, tai reiškia, kad atėjo laikas pakeisti padangas, siekiant išlaikyti saugias vairavimo sąlygas.
LiveChat
Whatsapp Messenger