225/50 R17 98W XL - Keisti

Hankook Ventus Prime 4 K135 225/50 R17 98W XL

Kategorija : Vasarinės padangos
B A A 69 dB
4.0 /5 (350 atsiliepimai)
Hankook Ventus Prime 4 K135 225/50 R17 98W XL
Hankook 225/50 R17 98W XL
69
Hankook Ventus Prime 4 K135 225/50 R17 98W XL
B A A 69 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas 48/72 val.

Kaina už vienetą 109,19

Charakteristikos

Markė Hankook
Modelis Ventus Prime 4 K135
Matmenys 225/50 R17 98W
Pakeisti šį dydį
Savybės XL
Europos įvertinimas
B A A 69 dB
Kategorija
Vasarinės padangos
Atsiliepimai
4.0 /5 (350 atsiliepimai)

Aprašymas

Ši padanga skirta sedano ir kupė tipo automobilių vairuotojams ir pasižymi išskirtine sukibimu bei valdomumu tiek sausoje, tiek drėgnoje kelio dangos sąlygomis. Pažangios protektoriaus technologijos ir optimizuotas gumos mišinys užtikrina tolygų nusidėvėjimą ir ilgą tarnavimo laiką. Ventus Prime 4 K135 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško pusiausvyros tarp komforto, našumo ir saugumo, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Su hidrodinaminėmis griovėlėmis, kurios gerina atsparumą vandens plūdžiui, ir protektoriaus profiliu, kuris užtikrina tolygų slėgio pasiskirstymą, ši padanga užtikrina puikų stabdymo atsaką ir minimalų nusidėvėjimą. Protektoriaus blokai yra suprojektuoti mažinti triukšmą, o sustiprinta konstrukcija suteikia geresnį atsaką į vairavimo komandas, kas yra būtina dinamiškam vairavimui. Ventus Prime 4 K135 yra patvari padanga, kuri žada pranašesnę vairavimo patirtį, tiek kasdieniniams važiavimams, tiek ilgoms distancijoms.

atsiliepimai
Montavimas

350 kliento komentarai

4.0 iš 5 žvaigdučių

Sąnaudos 4.0 /5
Šlapia kelio danga 4.0 /5
Sausa kelio danga 4.5 /5
Komfortas 4.0 /5
Kokybė/Kaina 4.5 /5
Stabilumas 4.0 /5
Triukšmas 4.0 /5
Patvarumas 4.0 /5

Klientų atsiliepimai

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje paliekamiems atsiliepimams atliekama kontrolės procedūra. Peržiūros išvardijamos tik chronologiška tvarka.


- Kelias - Ekonomiškas - 300 km

Geras valdymas vingiuotuose keliuose. Pažiūrėsime, kaip tai laikysis ilgainiui.


- Kelias - Sportinis - 1500 km

Padangos yra puikios, patogios, gerai laikosi ant šlapios dangos, kaina yra puiki ir jos yra labai tylos. Bet kitą kartą galbūt rinksiuosi kažką, kas geriau prilimpa prie kelio. Tai neturi nieko bendra su padangomis, kurios yra vienos geriausių įprastam važiavimui.


- Kelias - Ekonomiškas - 500 km

Geras valdymas ir ekonomiškas


- Kelias - Normalus

Sveiki, padangos sumontuotos gegužės 2 d., labai tyliai, tinkama kaina. Priekyje turėjau sumontuotas K125 Hankook padangas, o dabar pereinau prie K135 Hankook padangų atgal, kurios man atrodo tyliau. Rekomenduoju šias padangas iš Centrale Pneus už priimtiną kainą ir greitą pristatymą. Ačiū.


- Kelias - Ekonomiškas - 1000 km

Nepakankamai važiavau, kad atsakyciau i klausima apie ilgaamziskuma, bet pristatymo paslauga yra puiki, o kainos kokybė yra tinkama.


- Kelias - Normalus

👍 Kainos ir našumas viršuje


- Kelias - Normalus - 3000 km

Geras ir stabilus vairavimas


- Kelias - Normalus

Ką vertinti, jei su juo dar nedaug važiavote Tačiau manau, kad tai geras padangas Mes jį vėl nupirktume


- Kelias - Normalus

Iki šiol nuvažiuota nedaug kilometrų ir daugiausia pagrindinėse keliuose su greitkeliais, bet ribota atstumu, tačiau labai patogios padangos, mažai arba visiškai ne triukšmingos, tikriausiai taupančios degalų. Geras iki labai geras kelio laikymasis. Greitas, kokybiškas aptarnavimas iš CentralePneus. Sveikiname ir ačiū


- Kelias - Normalus - 70000 km

Gumas geras, mažiau triukšmingas nei mano seni Goodyears, geras sukibimas drėgnoje kelio dalyje ir įdomi kaina


Žiūrėti daugiau atsiliepimų

Įvertinti šią padangą

Jei norite pareikšti savo nuomonę apie Hankook Ventus Prime 4 K135, turite prisijungti.

Tęskite naršymą nesutikdami >
Apie slapukus ir kitus sekiklius
AD TYRES (Padangulyderis.lt) ir jos partneriai (Google, Hotjar, Microsoft) naudoja prisijungimo žymeklius (slapukus) ir kitus sekiklius (webstorage), kad būtų užtikrintas tinkamas svetainės veikimas, palengvintas jūsų naršymas, atliekami statistiniai matavimai ir personalizuotos reklamos kampanijos. Jūsų įrenginyje saugomuose slapukuose ir kituose sekikliuose gali būti asmens duomenų. Be jūsų laisvo ir aiškaus sutikimo nededame jokių slapukų ar kitų sekiklių, išskyrus tuos, kurie yra būtini svetainės veikimui. Saugome jūsų pasirinkimą 6 mėnesius. Sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo metu per slapukų ir kitų sekiklių puslapį. Galite pasirinkti toliau naršyti nesutikdami naudoti slapukus ar kitus sekiklius. Atsisakymas nekliudo naudotis paslaugomisPadangulyderis.lt. Daugiau informacijos prašome ieškoti slapukų ir ir kitų sekiklių puslapyje.
LiveChat
Whatsapp Messenger