170/60 R17 72V M+S, Užpakalinė - Keisti

Pirelli Scorpion Rally STR 170/60 R17 72V M+S, Užpakalinė

Kategorija : Trail
E B 66 dB
4.0 /5 (108 atsiliepimai)
Pirelli Scorpion Rally STR 170/60 R17 72V M+S, Užpakalinė
66
Pirelli Scorpion Rally STR 170/60 R17 72V M+S, Užpakalinė
E B 66 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 175,49

Charakteristikos

Markė Pirelli
Modelis Scorpion Rally STR
Matmenys 170/60 R17 72V
Pakeisti šį dydį
Savybės M+S, Užpakalinė
Europos įvertinimas
E B 66 dB
Kategorija
Trail
Atsiliepimai
4.0 /5 (108 atsiliepimai)

Aprašymas

Pirelli Scorpion Rally STR 170/60 R17 72V (M+S, Užpakalinė) motociklo padangos tinka kelių, enduro motociklams, ON ir OFF road važiavimui. Technologinės inovacijos suteikia trauką, stabilumą dideliu greičiu, valdomumą kelyje ir sukibimą visomis vairavimo sąlygomis. Naujas mišinys, turintis daug silicio, užtikrina didesnį sukibimą sausose ir drėgnose paviršiuose, didesnį stabilumą ir atsparumą dilimui, todėl padangos tarnauja ilgiau. Padidėjęs padangos kontūro plotis ir ilgis sukuria platesnę kontakto zoną, todėl padanga yra stabiliau. Blokai yra ilgesni ir platesni, o kiekvienos iškyšos eilutės ilginis atstumas sumažintas, kad padidėtų kontakto plotas, nekompromituojant traukos už miesto ribų.

atsiliepimai
Montavimas

108 kliento komentarai

4.0 iš 5 žvaigdučių

Patvarumas 3.5 /5
Šlapia kelio danga 4.0 /5
Sausa kelio danga 4.0 /5
Komfortas 4.0 /5
Kokybė/Kaina 4.5 /5
Stabilumas 4.5 /5
Triukšmas 3.5 /5
Įkaitimo laikas 4.0 /5

Klientų atsiliepimai

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje paliekamiems atsiliepimams atliekama kontrolės procedūra. Peržiūros išvardijamos tik chronologiška tvarka.


- Kelias - Normalus - 250 km

Pirmuoju susidūrimu su padanga jutau, kad priekinis ratas yra šiek tiek mažiau aštrus, turbūt dėl to, kad pripratau prie MT 60, tada buvo lengva prisitaikyti. Man patinka sukibimas, bet norėdamas turėti geresnę nuomonę, turėsiu nueiti daugiau kilometrų.


- Bekelė - Normalus - 10000 km

Padanga puikiai pasirodė TET Albanijoje. Taip pat padanga puikiai tvarkosi kelyje išvykoje ir grįžoje asfaltuotomis keliais!!!


- Bekelė - Normalus - 1000 km

Puiku, abejojau dėl Michelin padangų, bet nenorėčiau apgailestauti... jos tikrai labai gerai suklijuoja. Pažiūrėsime, kaip ilgai jos išlaikys, nes guma atrodo minkšta.


- Kelias - Normalus - 9000 km

Puikus padanga. Geras pasirinkimas lengvam nekeliui ir keliui. Kaip ir buvo galima tikėtis iš šio profilio, gana triukšmingas pasipriešinimo ritinėjimo garsas.


- Bekelė - Sportinis

Puikus padangas. Jokių problemų kelyje, puikiai tvirtinamas lietingu oru (visada esu labai paranojiškas dėl to) ir paprastai gerai be asfaltuotų kelių. Nėra pramogų laukinėje gamtoje, nežinau 100% greičio, bet visiems, kurie mėgsta enduro su savo enduro, puiki padanga. Atstumo galinis padangos 11 tūkst. km.


- Bekelė - Sportinis - 7200 km

Ši padanga buvo gera kelyje - ji gerai sukibdavo ir ilgai tarnavo. Bridgestone AT41 buvo geresnis šlapiame kelyje, bet išliko ne tiek ilgai (5000). Šis STR buvo didelis nusivylimas ne kelyje - sukibimas judėjimui į priekį buvo geras, bet šoninis sukibimas buvo siaubingas (kas turi prasmę, kai pažiūrite į dizainą). Dėl šios priežasties aš jo nebeperkant. Kitą kartą išbandysiu Michelin Anakee.


- Kelias - Sportinis - 8000 km

Labai nusivylęs. Nekalbant apie padangą pati, tačiau su Reifen Leader klientų aptarnavimu. Nenoriu, kad siųstų man padangą, kuri jau yra 2 metai !!!!! Nuo ko tikėjosi kaip nuolatinis klientas?


- Kelias - Sportinis - 12000 km

Išskirtinis kilometražas, vos prieš porą metų pasiekei 12000 km. Puikus sukibimas tiek sausose, tiek drėgnuose keliuose ir leidžia lengvai važinėti ne kelioje.


- Kelias - Sportinis - 10000 km

Padanga yra absoliučiai nuostabi. Sumontavau ją per naktį. Sumontavau ją mūsų Albanijos kelionei. Vairavimas yra tikrai puikus. Su visu krūviu ir keleiviu (viso 410 kg) nieko sunkaus. Tiesiog važiuoja. Bet, deja, galinio rato ilgaamžiškumas nėra tokį įkvepiančios. Po 4900 km jau buvau lengvą galvos skausmą. Dabar esu 6000 km. Vis dar puikiai sausa. Kaip jis pasirodys drėgnoje aplinkoje (dabar), vis tiek pamatysiu. Galiu tik rekomenduoti. Vėl nusipirksiu, Pirelli STR.


- Kelias - Sportinis - 6500 km

Padanga turi gerą sukibimą su drėgnu asfaltu. Tačiau sausomis sąlygomis greitėjant posūkiuose ji greitai pasiekia sukibimo ribas, todėl traukos kontrolė turi įsikišti visais važiavimo režimais.


Žiūrėti daugiau atsiliepimų

Įvertinti šią padangą

Jei norite pareikšti savo nuomonę apie Pirelli Scorpion Rally STR, turite prisijungti.

LiveChat
Whatsapp Messenger