180/55 ZR17 73W Užpakalinė - Keisti

Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Užpakalinė

Kategorija : Varžybos / Lenktynės
C B B 72 dB
4.5 /5 (24 atsiliepimai)
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Užpakalinė
Michelin 180/55 ZR17 73W
72
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Užpakalinė
C B B 72 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 246,29

Charakteristikos

Markė Michelin
Modelis Power Cup 2
Matmenys 180/55 ZR17 73W
Pakeisti šį dydį
Savybės Užpakalinė
Europos įvertinimas
C B B 72 dB
Kategorija
Varžybos / Lenktynės
Atsiliepimai
4.5 /5 (24 atsiliepimai)

Aprašymas

Naujasis Michelin Power Cup 2 yra dar labiau pritaikytas trasos vairavimui nei Power 5 ir Power GP. Michelin Power Cup 2 kūrimo komandos daugiausia galvojo apie naudojimąsi trasoje, tačiau jo dizainas ir sudėtis leido jam gauti patvirtinimą keliui. Tačiau tai vis tiek yra padanga, skirta trasai, su griovelių procentu (4 % AV / 5 % AR), kuris leidžia didesnį sukibimą sausame paviršiuje, bet apsunkina vandens nutekėjimą. Taip pat labai ryškūs yra „slick“ tipo padangos kraštai, o galinė padanga naudoja specialią trasai skirtą gumos mišinį. Tai yra padanga, kuri leidžia išspausti maksimumą iš savo motociklo trasoje, tuo pačiu vis tiek gaudama patvirtinimą keliui. Power Cup 2 yra mažiau pritaikomas nei Power GP, tačiau jo našumas trasoje yra daug geresnis.

Guma, daugiausia skirta trasai, dėka Michelin 2CT mišinio priekyje ir Michelin 2CT+ gale.
Patvirtinimas vairavimui keliu dėka 4 % griovelių procento priekyje ir 5 % gale. „Premium Touch Technogy“ technologija šonuose.

atsiliepimai
Montavimas

24 kliento komentarai

4.5 iš 5 žvaigdučių

Patvarumas 3.0 /5
Šlapia kelio danga 2.5 /5
Sausa kelio danga 5.0 /5
Komfortas 4.5 /5
Kokybė/Kaina 4.0 /5
Stabilumas 5.0 /5
Triukšmas 5.0 /5
Įkaitimo laikas 4.5 /5

Klientų atsiliepimai

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje paliekamiems atsiliepimams atliekama kontrolės procedūra. Peržiūros išvardijamos tik chronologiška tvarka.


- Kelias - Sportinis - 13000 km

Veikia puikiai !!


- Lenktynių trasa - Sportinis - 600 km

Puikus trackdayams - gerai išsilaiko 55 laipsnių trasos temperatūroje Brünėje. Taip pat gražus ir lipnus kelyje - lygus Supercorsa lygiu, bet trunka ilgiau.


- Lenktynių trasa - Sportinis

Gamintojas nurodo, kad padangų šildytuvai nėra būtini. Bet tai absoliučiai neteisinga. Galbūt 35 laipsnių dieną? bet šaltu oru prieš padangos pasiektų temperatūrą, jūsų rizika šaltas plyšys! Jei turite padangų šildytuvus, nėra problemų, be šildytuvų netinkami padangos!


- Kelias - Sportinis - 900 km

Man tikrai labai tinka, niekada manęs nenusigąsdina ar kažkas panašaus. Vienintelė trūkumas, kurį galima jam priskirti, yra tai, kad jei greitai judate, jis susidėvi 900 kilometrų, bet man, saugumas turi kainą. Gumas gerai.


- Lenktynių trasa - Sportinis - 2000 km

Naudoju padangą Trackdays ir kelyje Puikiai tinka trasose, jei nenorite naudoti padangų šildytuvų, bet norite slinkti su pusiau šliužkiai. Puikiai tinka kelyje net labai sportiškomis sąlygomis Važiuojama drėgnu paviršiumi, bet lietaus ir vandens atveju neturiu pasitikėjimo, nes neturi silikos ir pusiau šliužkiai.


- Lenktynių trasa - Sportinis

Gumas gerai, kol kas geriausia iš gamintojo asortimento važiavimui po keliu off-road mėgėjų lygiu. Kaina taip pat pagrįsta.


- Lenktynių trasa - Sportinis

Labai gerai naudoti lenktynių trasoje, jokių problemų su šildymu, sukibimu ir t.t. Slicksai žinoma yra geriau ar greičiau.


- Kalnai - Sportinis - 4000 km

Greitai ir profesionaliai


- Greitkelis - Sportinis - 50 km

Geriausi padangos, kuriuos iki šiol bandžiau, šios padangos turi didelį sukibimą, šių padangų tarnavimo laikas nebus ilgas, bet dėl to aš jų nepirkau. Labai rekomenduojama tiems, kurie aštrioms kreivėms pasuka smarkiai. Taip pat turiu lenkimo kampų jutiklį, kuris man parodė maksimalų 56°.


- Lenktynių trasa - Sportinis

Idealios padangos trasai, pamirškite kelią. Leidžiama važyti sausą trasą. Sukibimas labai arti sliekžu ir identiškas elgesys už prieinamčesnė kainą. Aš nebereŁiu nieko kitko, tik šių padangų.


Žiūrėti daugiau atsiliepimų

Įvertinti šią padangą

Jei norite pareikšti savo nuomonę apie Michelin Power Cup 2, turite prisijungti.

LiveChat
Whatsapp Messenger