130/90 B16 73H TL/TT, Priekinė - Keisti

Michelin Commander III Touring 130/90 B16 73H TL/TT, Priekinė

Kategorija : Kelių / Sportinės
4.5 /5 (16 atsiliepimai)
Michelin Commander III Touring 130/90 B16 73H TL/TT, Priekinė
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 185,59

Charakteristikos

Markė Michelin
Modelis Commander III Touring
Matmenys 130/90 B16 73H
Pakeisti šį dydį
Savybės TL/TT, Priekinė
Kategorija
Kelių / Sportinės
Atsiliepimai
4.5 /5 (16 atsiliepimai)

Aprašymas

Michelin yra privilegijuotas Harley-Davidson partneris nuo 2008 metų, ir dėl to Milwaukee gamintojo motociklai yra aprūpinti padangomis, kurių šonuose yra abiejų prekių ženklų logotipai! Dėka šio partnerystės, Michelin įgijo patirties, būdingos šio tipo motociklams, kuriems esminiai kriterijai yra ilgaamžiškumas, palaipsniškas elgesys ir sukibimas su drėgna kelio danga. Su šiuo naujuoju Commander III, kuris skiriasi priklausomai nuo to, ar jis skirtas Cruiser ar Touring transporto priemonėms, tai pirmą kartą, kai Michelin skaido savo pasiūlymą.

Naujieji Michelin Commander naudoja 100 % silicio gumą, kuri užtikrina geresnį sukibimą, ypač ant drėgnų paviršių. Jo tarnavimo laikotarpis yra ilgesnis nei Commander II. Dauguma matmenų pasižymi "veliūro" išvaizda, taip pridedant "aukštesnės kokybės" aspektą, kuris atitinka aprūpintos mašinos stilių. Be to, Commander III yra papildomai įrėžtas (3 % daugiau įrėžimo paviršiaus nei Commander II). Naujieji Michelin Commander III yra prieinami įvairių dydžių, nuo 16 iki 21 colio priekinėms padangoms ir nuo 15 iki 17 colio galinėms padangoms.

atsiliepimai
Montavimas

16 kliento komentarai

4.5 iš 5 žvaigdučių

Patvarumas 4.5 /5
Šlapia kelio danga 4.0 /5
Sausa kelio danga 5.0 /5
Komfortas 4.5 /5
Kokybė/Kaina 4.0 /5
Stabilumas 4.0 /5
Triukšmas 4.5 /5
Įkaitimo laikas 4.5 /5

Klientų atsiliepimai

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje paliekamiems atsiliepimams atliekama kontrolės procedūra. Peržiūros išvardijamos tik chronologiška tvarka.


- Kelias - Sportinis - 400 km

Nepersodinama kliento atsiliepimas.


- Kelias - Normalus - 15000 km

Bandyčiau su keletu gamintojų, bet šis Michelin yra geriausias, kurį galėjau parodyti šiame motocikle. Jis niekada jus nepribloš, priešingai, ir visi žino, kad asfalte tai yra katastrofa, bet čia nėra jokių problemų, jis įsidėlioja ir jūs jaučiatės saugus. Asmeniškai rekomenduoju jį gana sunkiems motociklams, išbandykite, ir pamatysite. Tikrai pakeis jūsų važiavimo malonumą, kas buvo man sąlygoje nuo pirmųjų kilometrų. Padarykite savo patirtį, bet man tai Michelin, visada Michelin.


- Greitkelis - Normalus

Puikios Padangos


- Kelias - Normalus

Tik ką jį sumontavau, išbandžiau savaitgalį ir nuvažiavau 1000 km, šiek tiek slidus lietuje, bet sausame kelio dangos paviršiuje puikus.


- Kelias - Normalus - 12000 km

Labas, Padanga įsigyta 2022 m. rugpjūtis, vis dar mažai naudota. Kol kas viskas gerai. Turėjau Dunlop, bet pirkimo metu jis buvo nepasiekiamas. Kitais atvejais tai geriausia kaina, kurią galėjau gauti palyginti su kitomis svetainėmis.


- Kalnai - Normalus

Labai malonus padangas kiekvienam atveju


- Kelias - Normalus - 10000 km

Labai geras padangos, patvirtintos HD. Buvo sandėlyje, o pristatymas buvo tikrai greitas. Geras procesas, kaip turėtų būti. Ačiū.


- Kelias - Normalus - 21000 km

Lietaus metu vertas nieko. Dideli išgąstukai! Keičiu prekės ženklą, per daug rizikinga...


- Kelias - Sportinis

Puikūs padangos


- Greitkelis - Sportinis - 600 km

Puikus padangos neįtikėtinas sukibimas nusipirksiu ją vėl, kai tik nusidėvės, o paslaugos, susijusios su pirmaujančiomis padangomis, didžiausia kliento dėmesys tęsiu pirkimą ačiū


Žiūrėti daugiau atsiliepimų

Įvertinti šią padangą

Jei norite pareikšti savo nuomonę apie Michelin Commander III Touring, turite prisijungti.

LiveChat
Whatsapp Messenger