120/70 ZR17 58W Priekinė, GT - Keisti

Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Priekinė, GT

Kategorija : Kelių / Sportinės
D C B 74 dB
4.0 /5 (24 atsiliepimai)
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Priekinė, GT
Dunlop 120/70 ZR17 58W
74
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Priekinė, GT
D C B 74 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 140,79

Charakteristikos

Markė Dunlop
Modelis Sportmax Roadsmart IV
Matmenys 120/70 ZR17 58W
Pakeisti šį dydį
Savybės Priekinė, GT
Europos įvertinimas
D C B 74 dB
Kategorija
Kelių / Sportinės
Atsiliepimai
4.0 /5 (24 atsiliepimai)

Aprašymas

Pradėtas gaminti 2022 m., Dunlop Sportmax Roadsmart IV yra aukštos kokybės sportinio turizmo padangos. Padangų mišinys buvo patobulintas, optimizuotas protektoriaus raštas, kad būtų užtikrintas išskirtinis sukibimas su drėgna kelio danga ir ilgesnis tarnavimo laikotarpis. Sportmax Roadsmart IV puikiai paveldėjo Dunlop varžybose naudojamas JointLess Tread (JLT, protektorius be sandūrų) ir Multi-Tread (MT, daugiasluoksnis mišinys) technologijas, kurios sumažina nusidėvėjimą ir vibracijos garsą. Padanga ilgiau išlieka atsparesnė; karkaso konstrukcijos technologijos (DFF ir CTCS) užtikrina geresnį valdymą ir stabilumą.

atsiliepimai
Montavimas

24 kliento komentarai

4.0 iš 5 žvaigdučių

Patvarumas 4.5 /5
Šlapia kelio danga 4.5 /5
Sausa kelio danga 5.0 /5
Komfortas 4.5 /5
Kokybė/Kaina 4.0 /5
Stabilumas 4.0 /5
Triukšmas 4.0 /5
Įkaitimo laikas 4.5 /5

Klientų atsiliepimai

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje paliekamiems atsiliepimams atliekama kontrolės procedūra. Peržiūros išvardijamos tik chronologiška tvarka.


- Kelias - Sportinis - 2000 km

Geras kelio laikymas, valdomumas


- Kelias - Normalus - 1000 km

Man labai patinka, tai geras padanga, esu labai patenkintas pirkimu, geras sukibimas tikrai kitas gale, kalbant apie pristatymą labai greitai Ačiū


- Kelias - Ekonomiškas - 2000 km

Sunku įvertinti ilgaamžiškumą, per mažai nuvažiuota kilometrų.


- Kelias - Normalus - 16500 km

Geriausia kaina užsakymo metu, greitas pristatymas tiesiogiai į įmonės dirbtuvę be problemų ir paprastas sąskaitos adreso koregavimas. Reifenleaderiui būdingas aukštas pasirodymas. Šios padangos yra trečias komplektas motocikle ir GT versijoje jos kartojimas to, kas buvo anksčiau, nes gamykliniai GP300 nebuvo sukurti automobilio svoriui. Padangos yra tikros sport-touring tipo padangos, atsparios visiems orams ir netrukdomos net ir agresyvioje vairavimo stiliaus situacijoje. Ilgalaikiškumas galėtų būti šiek tiek geresnis, bet vis dėlto pirmoji pasirinkimas su mažu konkurenciniu scenarijumi.


- Kelias - Normalus

Šitas padangas man suteikia šiek tiek ilgesnį tarnavimo laiką nei kitos padangos, kurias bandžiau. Jos turi sportišką / apvalų formą, kuri man puikiai tinka.


- Kalnai - Normalus

Puikus korpusas, esu labai patenkintas.


- Kelias - Sportinis - 800 km

Labai geros pojūčiai ant asfalto lyginant su motociklo originaliais Avon padangomis. Avon padangos yra universalios nei šios.


- Kelias - Normalus - 3000 km

Geras valdymas, be priekaištų.


- Kalnai - Sportinis - 20000 km

Nustebus geros padangos, naudojau jas žiemą iki -10 laipsnių (keliose) ir jos nusidėvėjo prieš mėnesį. Gerai laikė ant sniego, nėra nestabilumo lietuje, nepastebėtas nestabilumas sausose sąlygose net 15 laipsnių temperatūroje. Kol kas geriausias kainos ir kokybės santykis, deja, kraštai susidraskė labai greitai paskutiniais 3 mm, greičiau nei centras. Vienareikšmiškai rekomenduoju, net įsigijau dar vieną rinkinį.


- Kelias - Normalus

Puikios padangos, važiavimas sklandus ir patogus. Suteikia pasitikėjimo jausmą. Prieš tai naudota rinkinys nuvažiavo daugiau nei 20 000 km.


Žiūrėti daugiau atsiliepimų

Įvertinti šią padangą

Jei norite pareikšti savo nuomonę apie Dunlop Sportmax Roadsmart IV, turite prisijungti.

LiveChat
Whatsapp Messenger