245/45 R17 99W XL, 3PMSF - Keisti

Maxxis Premitra All Season AP3 245/45 R17 99W XL, 3PMSF

Kategorija : Lengvųjų visiems sezonams
C B B 71 dB
4.0 /5 (123 atsiliepimai)
Maxxis Premitra All Season AP3 245/45 R17 99W XL, 3PMSF
Maxxis 245/45 R17 99W XL
71
Maxxis Premitra All Season AP3 245/45 R17 99W XL, 3PMSF
C B B 71 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 105,09

Charakteristikos

Markė Maxxis
Modelis Premitra All Season AP3
Matmenys 245/45 R17 99W
Pakeisti šį dydį
Savybės XL, 3PMSF
Europos įvertinimas
C B B 71 dB
Kategorija
Lengvųjų visiems sezonams
Atsiliepimai
4.0 /5 (123 atsiliepimai)

Aprašymas

Naujasis Premitra All Season AP3 iš Maxxis tęsia nuoseklų gerai įsitvirtinusios rinkoje visų sezonų padangų segmento produktų asortimentą. Beveik 15 metų tyrimai šioje srityje ir iš to išplaukianti patirtis padarė šią padangą techniškai subrendusiu produktu. Inovatyvus, labai modernaus stiliaus protektorius yra tik vienas iš šios padangos naujovių. Naujas gumos mišinys su labai dideliu silicio kiekiu protektoriuje užtikrina išskirtinį sukimo atsparumą ir puikias stabdymo bei vairavimo savybes drėgname kelyje. Ši padanga taip pat yra reikšmingas žingsnis mažinant išorinį ir vidinį riedėjimo triukšmą, todėl vairavimas tampa patogesnis ir aplinkai nekenksmingesnis. Palyginti su ankstesne karta, ši padanga užtikrina daug tylesnį riedėjimą. Todėl Premitra All Season yra geras pasirinkimas maloniam vairavimui visus metus.

atsiliepimai
Montavimas

123 kliento komentarai

4.0 iš 5 žvaigdučių

Sąnaudos 4.0 /5
Šlapia kelio danga 4.0 /5
Sausa kelio danga 4.0 /5
Komfortas 3.5 /5
Kokybė/Kaina 4.0 /5
Stabilumas 4.0 /5
Triukšmas 3.5 /5
Patvarumas 3.5 /5

Klientų atsiliepimai

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje paliekamiems atsiliepimams atliekama kontrolės procedūra. Peržiūros išvardijamos tik chronologiška tvarka.


- Kelias - Normalus

Puikus kainos ir kokybės santykis!


- Kelias - Sportinis - 5000 km

zeer goede banden die ik al op andere voertuigen had, zeer goed grip op nat wegdek, een beetje lawaaiig, acceptabele levensduur, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, ik raad ze aan.


- Kelias - Normalus

Naudodamas mėnesį, šiems padangoms visiškai nesiskundžiu, gerai laikosi ant drėgno kelio (sniegas man nežinomas), tačiau šiek tiek didesnės sąnaudos. Pamatysiu, kiek jie išsilaikys, kas nulems, ar vėl juos pirksiu ar ne.


- Greitkelis - Normalus

Gumos gerai, iš karto išbandytos 1200 km. Mažiau triukšmo nei mano ankstesnės padangos. Pristatymas užtruko ilgiau nei nurodyta. Naudojimo trukmė vis dar nežinoma, bet ką nors reikia užpildyti


- Kelias - Normalus

Apskritai geras sukibimas, gera našumas lietuje, pamatysime sniege.


- Kelias - Normalus - 50000 km

Labai geri padangos, atsparios, geras sukibimas neatsižvelgiant į kelią, tačiau linkusios šiltoje vasaros metu minkštėti, kas įtakoja sukibimą.


- Kelias - Normalus - 100 km

Labas, dabar visi keturi ratai sumontuoti su šiomis visų metų Maxxis Premitra padangomis. Esu maloniai nustebintas tiek sausoje, tiek šlapioje kelio dangos. Mano gyvenamoje vietoje jau kelerius mėnesius lyja. Elgesys yra labai geras, taip pat stabdymas. Triukšmas praktiškai neegzistuoja. Nieko nepriekaištauju, juos rekomenduoju.


- Kelias - Normalus - 500 km

Anksčiau turėjau Maxxis padangas. Šios taip pat kaip tikėjausi. Šiose padangose nėra nieko blogo. Tačiau buvo kai kurių problemų su pristatymu. Pristatymas pradėtas greitai, bet tada 13 dienų be matomo pažangos buvo GLS sandėlyje. Ankščiau esu prekiavęs su Bandenleader ir pristatymas buvo sklandus. Laikau tai kaip neparengtą įvykį.


- Kelias - Sportinis

Puikus kainos ir kokybės santykis Taip pat gerai Ibizoje, nepaisant ilgų 200 km ilgų kasdieninių kelionių ilgaamžiškumas Geras naudojimas Geriau sniege nei Hankook i cept žieminės padangos Mano kitas automobilis taip pat juos gaus. Goodyear padangos turi tik šiek tiek mažesnį naudojimą. Rezervacija gali būti pagerinta, mano pasirinktas pardavėjas turėjo kitą kainą ir to nežinojo, tačiau vis tiek greitai viskas susitvarkė.


- Bekelė - Normalus

Visiškai patenkintas


Žiūrėti daugiau atsiliepimų

Įvertinti šią padangą

Jei norite pareikšti savo nuomonę apie Maxxis Premitra All Season AP3, turite prisijungti.

LiveChat
Whatsapp Messenger