Paieška pagal matmenis

Mitas SportForce + EV

Kategorija : Kelių / Sportinės
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Nuo 111,49

4 /5 (44 atsiliepimai)
Žiūrėti matmenis

Nemokamas pristatymas Geriausia kaina Turime sandėlyje

Mitas SportForce + EV yra sportiniai padangų modeliai, skirti Roadsteriams, sportinėms mašinoms ir supermotociklams.
Nauja "EV" versija SPORT FORCE+ EVolution kelia padangų našumą į naują lygį.
Leidžiantis užtikrinti maksimalų kontrolę esant ekstremaliems posvyrio kampams, SPORT FORCE+ EV yra sukurta naudojant daugiasluoksnės protektorinės dangos technologiją ir visiškai naują kompozicinę medžiagą, užtikrinančią optimalų sukibimą posūkiuose ir pagerintą akseleraciją bei stabdymo našumą posūkiuose.

Jo tvirtos karkaso technologijos išlaiko aukštą karkaso standumą net ir esant padangos nusidėvėjimui, taip užtikrindamos optimalų padangos našumą per visą jos gyvavimo ciklą.

Galutinė elementų analizė: naudojant galutinės elementų analizę ir kompiuterinės simuliacijos pagalba, yra kuriama optimali padangos struktūra, siekiant pasiekti aukščiausią sukibimo lygį, kartu išlaikant pakankamą standumą puikiai stabilumui.
Galutinės elementų analizė užtikrina optimalų protektorinės dangos, struktūros ir medžiagos apibrėžimą.

3D Optimum Groove technologija užtikrina optimalų griovių kryptį ir gylį bei sumažina protektorinės dangos gumos perkaitimą.

„Optimized Steel Cord“ technologija apibrėžia optimalią 0° stiprinimo struktūrą ir optimalų plieninių laidų išdėstymą padangos karkase.
Galutinis rezultatas yra puikiai subalansuota padanga, užtikrinanti geriausią galimą padangos ir kelio kontakto paviršių visomis vairavimo sąlygomis, ypač esant dideliems nuolydžiams ir dideliems greičiams.
OSCT gali tiksliai nustatyti komfortą ir standžių zonų padėtį padangos karkase.
Su tinkamu padėties nustatymu, padangos sportiškumas, komfortas arba abu yra idealiai apibrėžti.

Matmenys
atsiliepimai
LiveChat
Whatsapp Messenger