Paieška pagal matmenis
Motociklų padangos Cheng Shin

Motociklų padangos Cheng Shin

Ar jūsų transporto priemonė turi ratus? „Cheng Shin“ - tai, ko jums reikia! 1967 m. įsteigta Taivano įmonė visada gamino tik dviračių padangas. Šiuo metu ji yra devinta didžiausia padangų gamintoja pasaulyje. „Cheng Shin Rubber“ (kai kuriuose regionuose ji veikia kaip „Maxxis" ar CST) platina savo padangas beveik170 šalyse ir yra sertifikuota pagal visus pagrindinius tarptautinius saugumo ir gamybos standartus. Turėdama veiklos centrus daugiau kaip dešimt šalių, „Cheng Shin“ ir jos kokybiškos padangos yra visada netoliese jūsų.

Visi „Cheng Shin“ centrai veikia vadovaudamiesi tais pačiais kūrimo, pažangos ir vientisumo principais. Bendrovė yra pramonės etalonas kalbant apie gamybos operacijas ir pasitelkiant tobuliausius metodus siekiant pagaminti geros konstrukcijos padangas, kurios jums būtų ilgaamžiškumo sinonimas. „Cheng Shin“ naudoja specialiai sukurtus medžiagų junginius ir padangų protektorius, užtikrinančius geriausią sukibimą nesvarbu kokiomis sąlygomis. Priešingai klasikinėms ir trumpai tarnaujančioms padangoms jūs galėsite naudoti „Cheng Shin“ padangas sezoną po sezono. Kaip motociklo padangų OEM (originalios įrangos gamintoja) tokiems padangų milžinams kaip „Honda“, „Kawasaki“, „Yamaha“ ir „Suzuki“, „Cheng Shin“ yra užsitarnavusi pačių garbingiausių motociklų gamintojų pagarbą. Tai žinodami jūs galite leisti į kelią be jokių minčių.

„Cheng Shin“ patyrė išskirtinį augimą per paskutinius 15 metų kaskart vartotojams atrandant jos puikius produktus, bet įmonė ir toliau atidarinėjo naujas gamyklas ir tobulino naująsias padangų technologijas.

Perkamiausi profiliai

Kelių / Sportinės

Vasarinės

Motoroleris

LiveChat
Whatsapp Messenger