Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Viatti

Padangos Viatti

„Viatti“ padangos gaminamos laikantis išskirtinių Vokietijos technologijų taisyklių.
Vidutinės kainos „Viatti“ padangos kuriamos pagal Europos kokybės standartus. Šis naujas ženklas susieja saugumą ir komfortą. Šios padangos buvo daug kartų sėkmingai išbandytos ir įvertintos.

„Viatti“ padangos gaminamos laikantis išskirtinių Vokietijos technologijų taisyklių. Priešingai nei daugumos Europos prekių ženklų prekės, jos visiškai atitinka Rusijos eismo sąlygas. Jų gamintojai jau ankstyvuose kūrimo etapuose atsižvelgė į vietos sąlygų ypatumus, todėl atsirado iš esmės naujas produktas, kuris užtikrina, kad visais laikotarpiais ir visomis kelių sąlygomis būtų itin patogu vairuoti. Siekiant užtikrinti geresnę jų sklaidą visoje šalyje, buvo nuspręsta jų gamybos vietą pasirinkti pačioje Rusijoje. Pagrindine projekto įgyvendinimo vieta pasirinkta padangų komplekso įrenginiai „PAO Tatneft“. „Viatti“ padangų gamybos linija aprūpinta pažangiausia įranga iš Vokietijos, o gamybos procesas beveik 100 % automatizuotas, todėl nebelieka žmogiškojo faktoriaus poveikio.
Po dvejų metų griežtų bandymų įvairių tipų keliuose Europoje ir Rusijoje 2010 m. rugpjūčio mėn. „Viatti“ padangos pirmą kartą buvo oficialiai pristatytos visuomenei Maskvos tarptautiniame automobilių salone.

Lengviesiems automobiliams

Žieminės

Furgonams

LiveChat
Whatsapp Messenger