255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT - Keisti

Pirelli Scorpion Elect 255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT

Kategorija : Vasarinės visureigių
A B A 69 dB
Pirelli Scorpion Elect 255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT
Pirelli 255/50 R19 103T
69
Pirelli Scorpion Elect 255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT
A B A 69 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 205,59

Charakteristikos

Markė Pirelli
Modelis Scorpion Elect
Matmenys 255/50 R19 103T
Pakeisti šį dydį
Savybės MFS, Seal Inside, ELT
Europos įvertinimas
A B A 69 dB
Kategorija
Vasarinės visureigių
Atsiliepimai
0.0 /5 (0 atsiliepimai)

Aprašymas

Pirelli ženklas automobilių sektoriuje palieka elektrinį pėdsaką su Scorpion Elect, kuris yra sukurtas išskirtinai derintis su elektrinių automobilių niuansais. Šis padangų modelis, inovacijų etalonas, pasižymi perdirbtu kontakto su žeme paviršiumi mažesniam energijos suvartojimui. Jis žada optimizuotą akustinį komfortą ir didesnį reaktyvumą, kurie pagerina elektrinio vairavimo patirtį. Pabrėžimas ant našumo, neatsisakant energijos efektyvumo, liudija apie Pirelli meistriškumą padangų srityje. Ši padanga yra išsamiai atliktų tyrimų, siekiant sumažinti ekologinį pėdsaką ir maksimaliai padidinti vairavimo malonumą, rezultatas. Kiekvienas komponentas buvo apgalvotas atsižvelgiant į iššūkius, būdingus elektriniams automobiliams, taip užtikrinant optimalų sąveikavimą su keliu ir aplinkai nekenkiantį palikimą.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revoliucijuoja vairavimą po padangos pradūrimo, sukurdami naują auto-remontuojamų padangų kartą, užtikrinančią saugumą ir leidžiančią tęsti kelionę net po to, kai padanga buvo pradurta, išlaikant puikų automobilio kontrolę.
Iš tikrųjų, su Seal Inside™ technologija, automobilis, kurio padanga yra pradurta išoriniu objektu, 85% atvejų gali tęsti kelionę, nes oro slėgis lieka nepakitęs. Ši evoliucija taip eliminuoja didžiąją daugumą nelaimingų atsitikimų, atsirandančių dėl oro slėgio praradimo pradurtoje padangoje.
Su Seal Inside™ padanga, pradūrimas neleis jums likti viduryje niekur: galite grįžti namo pakeisti savo padangą arba tiesiog nuvažiuoti į garažą.
Ši Seal Inside™ technologija gali būti naudojama visuose automobiliuose, priklausomai nuo padangos dydžio.

Fazė 1
Išorinis objektas, toks kaip vinis, yra apgaubtas hermetiku, esančiu padangoje.
Fazė 2
Jei objektas yra išstumiamas, hermetikas palaipsniui užpildo skylę, paliktą objekto.
Fazė 3
Kai objektas visiškai išeina iš padangos, skylė visiškai užpildoma ir užsandarinama, neleidžiant jokio slėgio praradimo.
LiveChat
Whatsapp Messenger