225/55 R17 97H (*), 3PMSF - Keisti

Nokian WR D4 225/55 R17 97H (*), 3PMSF

Kategorija : Žieminės padangos
D B A 69 dB
4.0 /5 (429 atsiliepimai)
Nokian WR D4 225/55 R17 97H (*), 3PMSF
Nokian 225/55 R17 97H
69
Nokian WR D4 225/55 R17 97H (*), 3PMSF
D B A 69 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 345,99

Charakteristikos

Markė Nokian
Modelis WR D4
Matmenys 225/55 R17 97H
Pakeisti šį dydį
Savybės (*), 3PMSF
Europos įvertinimas
D B A 69 dB
Kategorija
Žieminės padangos
Atsiliepimai
4.0 /5 (429 atsiliepimai)

Aprašymas

„Nokian" WR D4 225/55 R17 97H ((*), 3PMSF) padangos yra žieminių padangų etalonas. Dėl tam tikrų jų išmatavimų jos gavo įvertinimą A vertinant sukibimą su šlapia danga. Tai yra žieminių padangų naudojimas.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica yra gumos mišinys, sudarytas iš natūralios gumos, žinoma, bet taip pat ir iš silicio bei rapsų aliejaus. Originalus dalelių pasiskirstymas užtikrina optimalų padangos sukibimą su sniegu ir lietumi. Šis novatoriškas mišinys taip pat tobulina vairavimo stabilumą ir reakciją į padangos būklės pokyčius. Naudojamų medžiagų kokybė ir kiekis išlaiko puikias padangos žiemos laikotarpio našumo charakteristikas, net esant intensyviems temperatūros pokyčiams ar po labai daug kilometrų. Tuo tarpu transporto priemonės sąnaudos yra žymiai mažesnės dėl drastiško varžos riedėjimui sumažinimo.

SNIEGO NAŠUMO BLOKAI

SNIEGO NAŠUMO BLOKAI
Centrinės gyslos abipusėje, gumos blokai rodo didelę skulptūrų tankį, kas antra lamelė pakaitomis išlieka kairėje, o tada dešinėje. Grupuoti po tris, plytelės yra aprūpintos stiprinimais griovių dugne. Šie „Handling Supports“ suteikia ryškesnį valdymą.

VAIRAVIMO TIKSLUMAS

VAIRAVIMO TIKSLUMAS
Svarbi ir tvirta centrinė griovėlis puošia padangos vidurinę dalį. Jos slanksteliai neužima viso pločio, dėl ko padidėja tikslumas ir sustiprėja vairavimo kontrolė.

OPTIMIZUOTOS NOKIAN PADANGOS

OPTIMIZUOTOS NOKIAN PADANGOS
Nuostabios sukibimo ir valdymo savybės leidžiamos, nes kiekvienas blokas, taip pat ir kiekviena rašto juostelė turi specifinę formą ir aiškiai apibrėžtą funkciją.

POLIRUOTOS SĖLĖS

POLIRUOTOS SĖLĖS
Lygios strios gerina vandens, esančio sniego ar purvo pavidalu, nutekėjimą.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Galinio guminių blokų nuolydžio kampas yra suprojektuotas maksimaliam vandens ir purvo nutekėjimui iš griovių.

Gausios sniego kompresorius

Gausios sniego kompresorius
Nereguliarūs kampai ant pečių blokų sienų susijungia su žemės paviršiumi, leidžiantys pagerinti sukibimą tiek posūkiuose, tiek gilioje sniege.

Tylos Šoninės Technologijos

Tylos Šoninės Technologijos
Silent Sidewall Technology yra sistema, sutelkta į tam tikrą padangos šono dalį, leidžianti slopinti vibracijas ir garsus, skleidžiamus riedančios padangos kontakto su žeme metu. Ši technologija taigi minimizuoja triukšmą, suteikdama daug malonesnį vairavimą.

DSI IR WSI RODIKLIAI

DSI IR WSI RODIKLIAI
Vairavimas žiemos sąlygomis reikalauja aukštos kokybės padangų, kad būtų užtikrintas visiškas saugumas. Driving Safety Indicator yra nusidėvėjimo indikatorius, esantis ant protektoriaus. Tai Nokian Tyres tyrimų rezultatas, kuris padidina saugumą šaltuoju sezonu. Winter Safety Indicator, arba WSI, kurio simbolis yra snaigė, yra žiemos saugumo indikatorius. Skaičiai, puošiantys padangos vidurinę dalį, nurodo pagrindinės griovelės aukštį, kuris išreikštas milimetrais. Padangos nusidėvėjimas palaipsniui ištrina skaičius. WSI nepradingsta, kol protektoriaus gylis nepasiekia 4mm, bet kai snaigė nebėra matoma, būtina nedelsiant pirkti naujas žiemos padangas, kad būtų užtikrintas saugumas kelyje.

RIGIDŪS MANEVRAVIMO BLOKELIAI

RIGIDŪS MANEVRAVIMO BLOKELIAI
Stiff Handling Blocks gumos blokai turi įspūdingas skulptūras, optimizuojančias trauką, ir vis labiau susiaurėjančias link peties. Taip padidėja sukibimas su snieguotais keliais ir vairavimo tikslumas. Galingas skulptūrų aktyvatorius yra įdėtas į peties blokų vidurį. Jis leidžia maksimaliai išnaudoti šių plytelių veikimą per akseleracijos ir deceleracijos fases, t.y. kai būtina pasikliauti nepriekaištingu sukibimu.
LiveChat
Whatsapp Messenger