225/50 R17 94W Run Flat - Keisti

Nokian Powerproof 225/50 R17 94W Run Flat

Kategorija : Vasarinės padangos
D A A 68 dB
4.0 /5 (90 atsiliepimai)
Nokian Powerproof 225/50 R17 94W Run Flat
Nokian 225/50 R17 94W
68
Nokian Powerproof 225/50 R17 94W Run Flat
D A A 68 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas nuo 72 val.

Kaina už vienetą 159,09

Charakteristikos

Markė Nokian
Modelis Powerproof
Matmenys 225/50 R17 94W
Pakeisti šį dydį
Savybės Run Flat
Europos įvertinimas
D A A 68 dB
Kategorija
Vasarinės padangos
Atsiliepimai
4.0 /5 (90 atsiliepimai)

Aprašymas

Nokian Powerproof 225/50 R17 94W (Run Flat) yra vasarinė automobilių padanga. Ji puikiai valdo greitus vairavimo krypties pokyčius ir staigius stabdymus. Unikalus "Dual Zone Safety" (dviejų zonų saugumas) konceptas garantuoja sukibimą ir tikslų valdymą.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

TYLIOJO RĖŽIŲ DIZAINAS

TYLIOJO RĖŽIŲ DIZAINAS
Pusiau sferinės įdubos, panašios į golfo kamuolį, esančios apskritimo griovelių šonuose, žymiai padidina vairavimo malonumą. Su šiuo naujoviu, garso emisijos tiek salone, tiek už jo yra tikrai minimizuotos. Šis raštas taip pat mažina oro pasipriešinimą ir sumažina gumos temperatūrą, kas sukuria didesnį atsparumą prieš susidėvėjimą.

Dviejų Zonų Saugumas

Dviejų Zonų Saugumas
Originalus dizainas, vadinamas "Dual Zone Safety", arba "Dvigubo saugumo zona" lietuvių kalba, užtikrina, kad padangai būtų užtikrintas puikus sukibimas ir tikslus valdymas. "Power Zone" leidžia puikiai valdyti sausame kelyje, o "Wet Safety Zone", arba drėgnoje būsenoje saugi zona, labai sumažina su vandens paviršiumi susijusias rizikas ir taip padidina saugumo jausmą ant drėgno kelio. Naujas ilgaamžis profilis, rafinuotas dizainas ir atsparūs bėgio blokai, pasvirę griovelių raštai su nuolydžiais kraštais yra tie ingredientai, kurie leidžia vairuoti sausomis sąlygomis taip pat tiksliai, kaip ir kontroliuojamai.
Wet Safety Zone: stiprus sukibimas ant drėgnų kelių. Kreivėlės yra platesnės apačioje nei paviršiuje, tai suteikia padangai galimybę kaupiasi vandenį, o tada greitai jį nutekėti, kad būtų gerokai sumažintos slidimo ant vandens plėvelės rizikos. Grioveliai yra tolygiai paskirstyti rašte ir turi įdubusias sienas kaip ragus, kad išstumtų vandenį greičiau.
LiveChat
Whatsapp Messenger