185/60 R14 82T - Keisti

Nokian iLine 185/60 R14 82T

Kategorija : Vasarinės padangos
D C B 68 dB
4.5 /5 (21 atsiliepimai)
Nokian iLine 185/60 R14 82T
Nokian 185/60 R14 82T
68
Nokian iLine 185/60 R14 82T
D C B 68 dB
Sandėlyje

Nemokamas pristatymas 48/72 val.

Kaina už vienetą 57,89

Charakteristikos

Markė Nokian
Modelis iLine
Matmenys 185/60 R14 82T
Pakeisti šį dydį
Europos įvertinimas
D C B 68 dB
Kategorija
Vasarinės padangos
Atsiliepimai
4.5 /5 (21 atsiliepimai)

Aprašymas

Nokian iLine 185/60 R14 82T laimėjo geriausio vasaros padangos prizą 2013 m. Vokietijoje, konkurse, kurį organizavo automobilių žurnalai Auto Test ir Auto Bild. Jo stipriosios pusės: jis prisitaiko prie bet kokio klimato, išlaikydamas aukščiausios kokybės sukibimą ir užtikrindamas vairuotojo komfortą. Jo mažas degalų sąnaudų ir tylus veikimas padaro šią padangą nepraleistinu produktu.

Aprašymas
atsiliepimai
Montavimas

VALYTOS ALIEJUS

VALYTOS ALIEJUS
Nokian Tyres gamintoje, kiekvienas padangos gamybos procesas naudoja tik valytas aliejus ir niekada neįtraukia toksiškų ar kancerogeninių cheminių medžiagų. Ekologinių padangų gamintojų lydere, Nokian yra pionierius naudojant mažai aromatinių medžiagų turintį valytą aliejų. Nepaisant to, jo saugumo, ypač padangos sukibimo su drėgnu paviršiumi, rezultatai yra puikūs bet kurioje metų laikotarpyje.

DĖVĖJIMOSI IR AQUAPLANINGO RODIKLIS

DĖVĖJIMOSI IR AQUAPLANINGO RODIKLIS
Padangos turi nusidėvėjimo rodiklį (DSI), leidžiantį sužinoti likusį griovių gylį. Šis rodiklis sudarytas iš milimetrų skaičių serijos, įrašytos ant važiuojamosios dalies. Kuo daugiau važiuojamoji dalis nusidėvi per kilometrus, tuo labiau išblunka šie skaičiai. Padangoje yra antras rodiklis, informuojantis apie akvapleningo pavojų. Lašas yra padėtas ant centrinio bloko 4 mm nuo griovių dugno. Kai šis lašas ištrinamas dėl gumos nusidėvėjimo, tada atėjo laikas pakeisti padangas, nes akvapleningo pavojus yra didelis.

INFORMACIJOS ZONA

INFORMACIJOS ZONA
Info sritis, esanti ant Nokian padangos šono, padidina saugumą, nurodydama padėties ir slėgio indikatorius. Taigi, galima pažymėti padėtį padangų keitimo metu, taip pat teisingą išpūtimo slėgį. Šioje srityje net galima įrašyti naują informaciją, tai yra, varžtų sukimosi momentą ant lydinio ratlankių. Dauguma UHP sportinių padangų yra montuojamos ant aliuminio ratlankių, kuriems reikia didesnio dėmesio varžtų sukimui. Tai yra papildomas saugumas vartotojui, nes būtina, kad varžtai būtų priveržti teisingu momentu ir kad jie būtų priveržti kas 100 ar 200 kilometrų.

PAGRINDINĖS LYGINAMOSIOS SKYLĖS

PAGRINDINĖS LYGINAMOSIOS SKYLĖS
Pagrindinės padangos grioveliai yra išlyginti, tai suteikia jai, be elegancijos, didelį gebėjimą efektyviai pašalinti vandenį nuo kelio. Grioveliai, esantys ant šių pagrindinių slankių griovelių, padidina bendrą padangos griovelių tūrį ir padeda priešintis galimybei pradėti vandens lygio planavimą.

VENTURI SKILSNIAI

VENTURI SKILSNIAI
Vandens nutekėjimas yra pagreitintas grioveliais, kurie skiria pakratų plyteles, ypač vietose, kur jie susiaurina, tai labai padidina vandens, įstrigusio tarp padangos ir kelio, drenažo efektyvumą.
LiveChat
Whatsapp Messenger