Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Kapsen

Padangos Kapsen

„Shandong Huasheng Rubber Co.“ yra padangų gamybos įmonė. 1994 m. įkurta ji užima 55 hektarų plotą Gvangrao mieste, netoli Dongingo, Šandongo provincijoje, ir daugiausia dėmesio skiria kokybiškų ir ekologiniu požiūriu atsakingų automobilių ir sunkvežimių padangų gamybai naudojant pažangiausią įrangą iš Japonijos, Vokietijos, Amerikos ir Italijos. Dėl didelio mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros pajėgumų, pažangios įrangos ir pažangių pasaulinių technologijų TBR ir PGR eksportuojamos į Europą, Ameriką, Artimuosius Rytus, Afriką ir Okeaniją.

Laikydamasi įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės padangas ir stiprindama kontrolę ir (arba) kokybę bei įgyvendindama savo dinamikos strategiją, sukurdama gerą vardą pasaulyje turintį prekių ženklą, „Shandong Huasheng Rubber Co“ tapo modernia stambia įmone, gaminančia ir parduodančia sunkvežimių ir automobilių padangas.

TBR produkcija sėkmingai atitinka ISO 9001 ir GCC (Persijos įlanka), SONCAP (Nigerija), DOT (JAV), ECE (Europa), INMETRO (Europa) sertifikavimo reikalavimus. PGR gamykla užima 40 hektarų plotą. Naudojant pažangias technologijas ir užsienio inžinierių komandą galima gaminti visų dydžių sunkvežimių padangas su plieniniu radialiniu karkasu, keleivinių automobilių padangas ir furgonų padangas. Metinis gamybos pajėgumas yra 3 500 000 TBR vienetų ir 15 00 000 PGR vienetų, kurie apima daugiau kaip 100 dydžių ir modelių.

Lengviesiems automobiliams

Vasarinės
LiveChat
Whatsapp Messenger