Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Hankook

Padangos Hankook

Įkurtas 1941 metais, šiandien Hankook yra vienas garsiausių gamintojų pasaulyje. Hankook siūlo platų padangų asortimentą lengviesiems, transportiniams, SUV automobiliams, autobusams, sunkvežimiams 185 šalyse. Hankook pagal apyvartą užima 7-ąją vietą. Korėjos įmonė daug investuoja į mokslinius tyrimus ir plėtrą, siekdama pasiūlyti aukščiausios kokybės padangas.
Hankook turi daugiau nei 14 000 darbuotojų keturiose pagrindinėse regioninėse buveinėse, daugiau nei 20 filialų užsienyje ir penkiuose R&D centruose visame pasaulyje, o apie 70 % savo pajamų gauna iš pardavimų užsienio rinkose.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

Visureigiams / SUV

Furgonams

Hankook technologija

Technologijų pramonės lyderis

Technologijų pramonės lyderis
Hankook labai daug investuoja į tyrimus ir plėtrą, siekdama pasiūlyti vis geresnius padangas. Siekdama apsaugoti savo žinias ir įgūdžius, prekės ženklas užregistravo daugiau nei 1 000 patentų Pietų Korėjoje ir daugiau nei 140 visame pasaulyje.

Originali įranga daugelyje gamintojų

Originali įranga daugelyje gamintojų
Hankook padangos yra pradinė įranga daugelio gamintojų modeliuose, taip parodant jų pasitikėjimą ir pripažinimą prekės ženklui.

Pasaulinis sėkmės atvejis

Pasaulinis sėkmės atvejis
Hankook padangos yra universalios ir visame pasaulyje parduodamos milijonais. Tai jų kokybės / kainos santykis ir našumas, kurie sudaro skirtumą tarp klientų.
LiveChat
Whatsapp Messenger