Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Dunlop

Padangos Dunlop

Gamintojas Dunlop savo veiklą padangų gamybos srityje pradėjo 1888 metais. Grupė sukūrė daug aukštos klasės produktų, parduodamų visame pasaulyje. Šiandien Dunlop vardas jau gerai žinomas.

Pripažįstama ir giriama už savo neprilygstamą ilgalaikę patirtį, grupė turi 3 plėtros ir tyrimų departamentus, išimtinai skirtus tik tobulinti ir nuolat atnaujinti Dunlop padangas.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

Visureigiams / SUV

Furgonams

Vasarinės
4 sezonams

Dunlop technologija

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Įkvėptas mechaninių sporto šakų, padangos paviršiaus Silica-Plus gumos mišinys garantuoja geresnį sukibimą su keliu.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
Dėl geresnio spartinimo ir mažesnio nusidėvėjimo, pasitikėkite šiuo Dual Silica mišiniu iš dviejų rūšių silikos.

MAKSIMALUS BRIAUNOS APSAUGAS (MFS)

MAKSIMALUS BRIAUNOS APSAUGAS (MFS)
Ratlankio apsauga užtikrinama Dunlop MFS (Maximum Flange Shield) sistema ir jos guminio profilio, kuris eina visą padangos perimetrą, sukurdamas buferinę zoną.

JLB (BEGALINIS PADANGOS BANDAŽAS)

JLB (BEGALINIS PADANGOS BANDAŽAS)
Su hibridinio dengimo technologija, be sandūros nailono apvija su 0° sluoksniu leidžia sumažinti apskritimo deformaciją dideliu greičiu.

TRIUKŠMO SKYDAS

TRIUKŠMO SKYDAS
Dėl malonesnės vairavimo patirties, kurioje neprarandama jokio efektyvumo, pasitikėkite technologija, kuri sumažina 50 % vidinio triukšmo lygį. Paslaptis? Aukštos atsparumo poliuretano sluoksnis ant padangos vidinio paviršiaus.

MULTI-LAMELĖS

MULTI-LAMELĖS
Pasiruoškite susidurti su sunkiausiomis žiemos oro sąlygomis naudodamiesi daugiasluoksniu padangu. Puikiai veikiant įvairiausiomis ir ekstremaliausiomis sąlygomis, įvairūs lamelių tipai tinka visiems žiemos oro tipams.

SPECIFINĖ PADANGOS PADĖJIMO SISTEMA

SPECIFINĖ PADANGOS PADĖJIMO SISTEMA
Mėgaukitės tikslesne vairavimo patirtimi ir maksimalia kontrole dėka padėklų sistemos. Sustiprintas ryšys tarp padangos ir ratlankio suteiks jums nepakartojamą kelio pojūtį.
LiveChat
Whatsapp Messenger