Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Double Coin

Padangos Double Coin

Kinijoje moneta yra sėkmės simbolis. Kai 1934 m. „Double Coin“ pagamino savo pirmąją diagonalinę padangą, ji norėjo, kad klientus džiugintų jos produktų kokybė.
Pavadinimas „Double Coin“ (dvipusė moneta) yra tarsi noras ir sėkmės pažadas kiekvienam klientui. Nuo pirmų TBR padangų pagaminimo 1992 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose bendrovės tikslas buvo pasiūlyti didesnę pridėtinę vertę klientams, nei jie galėjo įsivaizduoti. Tai reiškia pasiūlyti jiems daugiau nei visą asortimentą aukštos kokybės TBR ir OTR padangų už konkurencingą kainą. Tai yra pasiūlyti aukščiausio lygio aptarnavimą ir pagalbą, kad klientas patirtų pačią geriausią pirkimo patirtį.
. Nuo pat savo pradžios „Double Coin“ be konkurencijos tapo lydere tarp Kinijos padangų gamintojų. Nuo pirmos radialinės padangos sunkvežimiui pagaminimo Kinijoje iki pirmos „EPA SmartWay® “ padangos, „Double Coin“ nutiesė naujausių technologijų panaudojimo padangų gamyboje kelią kitiems Kinijos padangų gamintojams. 1989 m. „Double Coin“ užmezgė partnerystę su „Firestone Tire“, kad gautų bekamerės padangos struktūros technologiją, kuri pagerintų patvarumą ir eksploataciją.
2000 ir 2011 m. „Double Coin“ įsteigė bendrą įmonę su „Michelin“. „Double Coin“ taip pat dalyvavo projektuose su kitomis didelėmis bendrovėmis, tarp kurių „Beakart“ dėl plieninių lynų, „Chevron“ dėl suodžių ir sintetinio kaučiuko, „Huayi Group“ dėl naftos chemijos. Investicinės technologijos buvo integruotos į TBR ir OTR padangų gamybą.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

Žieminės
4 sezonams

Visureigiams / SUV

Žieminės

Furgonams

Vasarinės
4 sezonams
LiveChat
Whatsapp Messenger