Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos CST

Padangos CST

CST padangas pristato „Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd.“ (Cheng Shin Tire). „Cheng Shin Tire“, turėdama daugiau nei 20 000 darbuotojų, yra didžiausia dviračių padangų gamintoja pasaulyje, bet taip pat siūlo ir daug kitų produktų.

CST padangos platinamos daugiau nei 150 šalių ir užima didelę dalį sektoriaus rinkos. CST gamina padangas ir kameras dviračiams, motociklams, mopedams, bekelės transporto priemonėms, automobiliams, sunkvežimiams, šakiniams krautuvams, žemės ūkio, vejos ir sodo įrenginiams.

Turėdami tris gamyklas Xiamen, Kinijoje, CST operatoriai gali didžiuotis gamyboje pasitelkdami tarptautinio lygio įrangą, pažangias technologijas ir didelį dėmesį skirdami kokybei, pristatymui ir kliento poreikiams. CST laikosi griežčiausių tarptautinių standartų. Įmonė turi daug sertifikatų ir apdovanojimų, tarp kurių DOT (JAV transporto ministerija), ISO9001, E-Mark, TS 16949 ir įžymus „China Brand Award“.

Dėl pasaulio lygio gamybos ir efektyvios logistikos CST įtvirtino nepriekaištingus standartus padangų pramonėje. Kokybė, vientisumas ir aptarnavimas nėra tik žodžiai CST - jie yra įmonės pamatas nuo valdymo aukščiausiame lygyje iki žemiausio lygio darbuotojų ir dar toliau.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

Visureigiams / SUV

Furgonams

LiveChat
Whatsapp Messenger