Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Continental

Padangos Continental

Continental yra vienas didžiausių Vokietijos padangų gamintojų kompaktiškiems automobiliams. Jis užima ketvirtąją vietą padangų pramonėje. Continental gamina padangas, kurias vienija saugumas, inovacijos ir patvarumas.

Šiandien daugiau nei trečdalis automobilių važinėja su Continental padangomis. Sukaupęs 140 metų patirties, Continental užsitikrino tvirtą reputaciją visame pasaulyje.

Gamintojas sukūrė daugybę naujovių, kurios sėkmingai naudojamos visame padangų sektoriuje. Siekdamas išlaikyti rinkos lyderio poziciją, Continental daug investuoja į aukščiausios klasės produktų mokslinius tyrimus ir plėtrą.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

Visureigiams / SUV

Furgonams

Continental technologija

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Dėka CSR arba ContiSupportRing, transporto priemonė dabar gali tęsti savo kelią, jei ji patiria padangos defektą.
Principas yra paprastas: įprastinė padanga ir ratlankis turi lengvą nerūdijančio plieno žiedą ant lankstaus laikiklio.
ContiSupportRing visiškai pritaikytas įprastiniams ratlankiams ir padangoms su plačiais šoniniais paviršiais ir profiliais.

Jėgos Vektorizacija

Jėgos Vektorizacija
Naujasis padangų modelis "Sport Contact 6" įtraukia "Force Vectoring" technologiją, apibrėžtą nauju protektoriaus dizainu, kuris padidina padangos stabilumą ir gerina perteklinio vandens nutekėjimą išplėtus griovius ir vagas, taip gerokai sumažinant hidroplaningo riziką.

ContiSeal

ContiSeal
Continental sukūrė ContiSeal™ technologiją, kuri laikinai užkemša padangos protektoriaus skylę, jei jis yra perforuotas. Bet koks išorės objekto, pavyzdžiui, vinio, sukeltas padangos pradūrimas nebėra būtinas automobilio sustojimas arba padangos nedelsiant pakeitimas. Atkreipkite dėmesį, kad užklijavimas išlieka efektyvus net jei svetimkūnis išstumiamas.
Kaip tai veikia? Padanga, naudojanti ContiSeal™ technologiją, turi protektorių, padengtą tirštą ir lipnią užklijavimo medžiagą, kuri veikia 80 % perforacijų. Suderinamos su bet kokiu ratlankiu, padanga, turinti šią inovatyvią technologiją, yra pažymėta šonuose ContiSeal™ simboliu.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental sukūrė ContiSilent™ technologiją, siekdama sumažinti padangų triukšmo emisijas. Vidiniai garsai yra stipriai sumažinti nepriklausomai nuo kelio paviršiaus, dėl poliuretano putos, atliekančios absorberio vaidmenį, esančios viduje ant važiuojamosios dalies per klijus. Atkreipkite dėmesį, kad temperatūros neturi įtakos šios putos struktūrai.

TractionSkin

TractionSkin
Inovatyvus TractionSkin padangų paviršius išsiskiria protektoriaus juosta, kurios mikrorugosumas tobulina sukibimą su keliu. Įsibėgėjimas beveik panaikintas dėl inovatyvaus pelėsio danga, panaikinančios būtinybę naudoti atskyrimo priemones.

Multigrip

Multigrip
"MultiGrip" suteikia padangai progresyvų sukibimą su unikalia mišiniu, kuris yra gaminamas gamybos metu per kontroliuojamą padangos kepimo operaciją.

Rankų darbo Vokietijoje

Rankų darbo Vokietijoje
Didžioji mūsų radialinių padangų dalis gimė Korbache, prie Eder ežero Vokietijoje, ir tai vyko nuo seno, ir yra aistros vedamų, įvairių kompetencijų turinčių ekspertų darbo vaisius. Neužmirškite to!

RainGrip

RainGrip
"Drėgno sukibimo" mišinys įtraukia dar daugiau silicio, siekiant pasiekti maksimalų sukibimą su drėgna dangos paviršiumi, taip pat padidinti nuvažiuotą atstumą.

MileagePlus

MileagePlus
MileagePlus technologija įtraukia komponentą, kuris itin juntamai padidina kilometražą, tuo pačiu išlaikydamas nepaprastą valdomumą.

ZeroDegree

ZeroDegree
Puiki stabilumas dideliu greičiu yra užtikrinamas nulinių laipsnių plieno diržu.

EasyHandling

EasyHandling
EasyHandling technologija išlaiko puikų padangos valdymą net ir tada, kai motociklas patiria labai didelius giroskopinius jėgas, pavyzdžiui, stačiose kreivėse. Visose susiduriamose situacijose, vairavimo tikslumas ir kelio pojūtis yra tikrai maksimaliai išnaudojami.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Ryšys tarp vairuotojo ir padangos dar labiau padidėja dėl inovatyvios GripLimitFeedback technologijos, kuri leidžia ankstesnį grįžtamąjį ryšį esant maksimaliam pasvirimui, siekiant užtikrinti gerokai geresnį kontrolės ir saugumo lygį.

Continental protingų padangų jutikliai

Continental protingų padangų jutikliai
Continental padangų jutikliai yra širdyje dviejų Continental skaitmeninių ir digitalinių padangų stebėjimo sistemų, ContiPressureCheck™ ir ContiConnect™. Protingi jutikliai nuolat matuoja temperatūrą ir oro slėgį padangoje, ir pateikia duomenis, kurie gali būti rodomi jūsų prietaisų skydelyje, ar tai būtų vairuotojo kabinos viduje arba internetiniame portale, leidžiančiame stebėti visą flotilę. Conti CrossTrac padangos yra puikios kokybės. Jūsų įmonė turi visapusišką sprendimą, nes jos puikiai tinka Continental skaitmeninėms ir digitalinėms padangų stebėjimo sistemoms.
LiveChat
Whatsapp Messenger