Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Compasal

Padangos Compasal

Remiantis padangų gamintoja „Haohua“, įsikūrusia Veifange, Šandonge, „Qingdao Compasal Tire Co“ įsitvirtino rinkoje kaip įmonė, kurianti ir pardavinėjantis COMPASAL padangas visame pasaulyje, turėdama 100 % išimtinę rinkos teisę. Ji iš esmės specializuojasi kurdama ir teikdamas visų rūšių radialines padangas keleivinėms transporto priemonėms, SUV, lengviesiems ar sunkiesiems sunkvežimiams, autobusams ir kitoms transporto priemonėms.

Būdamas populiarus tiek vietinėje, tiek tarptautinėje rinkoje „Compasal“ yra pagrindinis prekių ženklas Kinijoje. COMPASAL ženklui priklauso didelė įvairovė padangų - PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN ir TBR. Visi modeliai sukurti pagal naujausius rinkos poreikius talentingos mokslinių tyrimų ir plėtros darbuotojų komandos.

„Compasal“ atitinka patvirtintus tarptautinius standartus - DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949, kt. Visi produktai gaminami naudojant aukščiausio lygio įrangą ir pasitelkiant griežtos kokybės kontrolės sistemą, kad būtų užtikrintas didžiausias stabilumas.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

4 sezonams

Visureigiams / SUV

Furgonams

Vasarinės
LiveChat
Whatsapp Messenger