Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Berlin Tires

Padangos Berlin Tires

„BERLIN Tires“ padangos yra naujos vokiškos ypač aukštos kokybės padangos, pagamintos „Berlin Tires Europe GmbH“.
Tarptautiniu mastu žinoma įmonė yra įsikūrusi Vokietijos sotinėje Berlyne.
Ji siūlo aukštos kokybės produktų asortimentą įvairioms paslaugoms.
„BERLIN Tires“ padangos aukštos klasės transporto priemonėms. Jos yra aukščiausios kokybės ir 100 % „vokiečių gamybos“. Jums garantuojamas nepriekaištingos kokybės produktas už teisingą kainą.
Pavadinimas „BERLIN Tires“ įpareigoja, nes nei vienas miestas taip gerai neatskleidžia Vokietijos kaip jos sostinė - politinės galios centras ir laisvės bei grožio simbolis.
Transporto priemonių savininkai nori, kad padangos būtų ne tik galingos, bet ir estetiškos.

„BERLIN Tires“ produktai yra aukšto kokybės produktai pasaulinėje padangų rinkoje. Dėl naujausios gamybos technologijos (pramonė 4.0 ) prekių ženklo inžinieriai sukūrė naujus kaučiuko junginius ir specialius padangų profilius, kurie ne tik sumažina triukšmą, bet taip pat pagerina sukibimą (tiek su sausa danga, tiek su šlapia) palyginus su kitais konkuruojančiais produktais. Viename produkte visos išskirtines savybės už prieinamą kainą - dar vienas skiriamasis ir teigiamas „BERLIN Tires“ padangų bruožas.

Dažnai užduodamas klausimas, kodėl padangų prekės ženklas pavadintas sostinės vardu. „BERLIN Tires“ padangų kūrėjai ilgai galvojo ir priėjo tokią išvadą: Tarptautinė atmosfera, aukštos technologijos, kultūrinė įvairovė, kūrybiškumas, greitumas ir lėtumas, estetika, šiuolaikiškumas ir tradicija - šios vertybės kartu neegzistuoja geriau niekur kitur, kaip tik Vokietijos sostinėje. Berlynas visame pasaulyje yra laikomas daugiakultūriniu miestu ir technologijų centru. Nuolat vibruojantis miestas su didžiule įvairove ir išskirtiniu gyvenimo būdu. Šis technologinis avangardizmas, gyvenimo ir kūrybos reikšmė bei nesibaigianti miesto veikla atsispindi „BERLIN Tires“ produktuose. Ir būtent dėl to šių naujų aukštos klasės produktų, skirtų sportinių automobilių vairuotojams ir pabrėžiant kokybės už protingą kainą svarbą, pavadinimas kilo iš Vokietijos sostinės.

„BERLIN Tires“ produktų inžinieriai su didžiuliu atsidavimu kuria padangas ir nori pasiūlyti pirkėjams „naujos kartos ir aukštos kokybės produktą už prieinamą kainą“. Šiandien nepakanka vairuoti prestižinį ir sportinį automobilį, reikia ir tokiems automobiliams pritaikytų padangų. Priešingai, niekas negali apsieiti be kokybiškų padangų, suteikiančių galimybę vairuoti maksimaliai patogiai ir saugiai. Pasiekti tokį kokybės lygį - ypač sunkus uždavinys, tačiau „BERLIN Tires“ produktų inžinieriai tai padarė be didelių sunkumų. Jiems pavyko patenkinti visus lūkesčius, kurie buvo iškelti produktui. Netgi buvo pasiektas tikslas sukurti aukštos kokybės padangą už prieinamą kainą.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

Furgonams

4 sezonams
LiveChat
Whatsapp Messenger