Paieška pagal matmenis
Automobilių padangos Antares

Padangos Antares

Pavadinimas „Antares“ kildinamas iš labai didelės raudonos žvaigždės (Skorpiono palydovas) galaktikoje dėl savo atsparumo dilimui, puikaus sukibimo su paviršiumi ir dėl panašių savybių, būdingų skorpionui.

„Antares“ yra kandaus agresyvumo ir patvarumo sinonimas.

„Antares“ - tai prekių ženklo filosofija, pagrįsta drąsiu ėjimu į priekį be baimės. Dėl ilgus metus trukusių tyrimų ir technologijų tobulinimo „Antares“ padangos pasiekė aukščiausią pritaikymo lygį ir tapo pirmaujančiomis, o tai patvirtina jų stabilų ir patikimą eksploatavimą. Būdama nauja jėga padangų pramonėje „Antares“ yra ateitis, kuri skelbia ir liudija savo stiprų gyvybingumą. „Antares“ - tai natyvus ženklas, aukštos kokybės technologija ir pažangi protektoriaus kūrimo strategija.

„Antares“ - sukurti naują padangų modelį su pažangia technologija, efektyviai veikiančiu Mokslinių tyrimų ir plėtros centru su profesionalų komanda, siekiančia nuolat didinti savo technologinių inovacijų potencialą ir gerinti savo produktus, t. y. siekti atsparumo dilimui, saugumo ir komforto, kad patenkinti transporto priemonių savininkų lūkesčius visame pasaulyje... „Antares“ padangų transporto priemonėms įvairovė jau yra labai didelė - nuo vidutinės iki aukštos kokybės padangų, bekelės, Ultra high-performance, sniego ir dūriams atsparios padangos.

Perkamiausi profiliai

Lengviesiems automobiliams

4 sezonams

Visureigiams / SUV

Vasarinės

Furgonams

LiveChat
Whatsapp Messenger